+31 (0)6 48 15 05 63 info@cvt-co.nl

Agressiecoaching

Coaching

CVT & Co is gespecialiseerd op Agressiecoaching.

Agressiecoaching is individuele coaching over een hulpvraag die te maken heeft met agressief gedrag. Dit kan een situatie zijn waarin u agressief bent benaderd en wilt weten hoe u hiermee om kunt gaan. Of dat u iedere keer in situaties belandt waarbij over uw grenzen wordt gegaan.

Maar het kan ook zijn dat u zelf moeite heeft uw woede onder controle te houden en daar iets aan wilt veranderen. In alle gevallen heeft u last van gedrag van uzelf of de ander.

In de coaching leer je je in korte tijd zodanig assertief op te stellen waarbij je tijdig agressie van de ander of dat van jezelf weet te begrenzen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse werkvormen en een agressieacteur die u in de juiste emotie weet te zetten. Immers, wie zichzelf kent en dit ook aan de lijve ervaart kan pas dan een verschil gaan maken voor toekomstige agressieve situaties.

Het coachingstraject bestaat uit maximaal 5 sessies van 50 minuten en vindt plaats bij u op locatie of bij CVT & Co.

Ciska Vriesema van CVT & Co maakt deel uit van een landelijk team gespecialiseerde agressiecoaches. In elke regio is een agressiecoach bereikbaar zodat u met beperkte reistijd en kosten hiervan gebruik kunt maken.

Klik op de agenda of neem contact op.

 

 

Facebook