+31 (0)6 48 15 05 63 info@cvt-co.nl

Over mij

 

Hallo, mijn naam is Ciska Vriesema

Jeugd- en gezinsprofesional | Gedrags- en weerbaarheidstrainer | Provocatief coach
Steeds meer jeugdigen lopen vast omdat er (te) veel van hen gevraagd wordt. Ze vinden het moeilijk zich staande te houden op school en in onze huidige maatschappij. Ze krijgen last van faalangst, zijn hooggevoelig, hebben weinig zelfvertrouwen en daardoor een laag zelfbeeld, vinden het moeilijk voor hun eigen mening uit te komen, nee te zeggen of eigen keuzes te maken. Daarnaast zijn er veel jeugdigen die te maken krijgen met pesten en agressief gedrag. Het is belangrijk dat je je weerbaar en assertief weet op te stellen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan……

 

Ik kan je daarbij helpen!

CVT & Co staat voor Ciska Vriesema Training & Coaching. Sinds 2011 ben ik eigenaar van deze praktijk. Ik ben gespecialiseerd in omgaan met lastig gedrag van anderen zoals: pesten en agressie. Maar ook omgaan met gedrag van jezelf waar je last van hebt. Hierbij kun je denken aan: faalangst, laag zelfbeeld, negatieve gedachten, conflict vermijdend zijn, driftig zijn, niet kunnen opkomen voor jezelf of misschien ben je hooggevoelig of heb je zelf een kort lontje? 
Ik help je fysiek en mentaal weerbaarder te worden zodat je weer met zelfvertrouwen en STERK verder kunt met je leven.

Waarom mijn aanpak werkt?
Ik werk voigens de provocatieve methode waardoor ik snel resultaat bereik. Met veel humor, veel interactie, niet teveel theorie, maar juist veel DOEN en ERVAREN zodat je er gelijk in de praktijk mee aan de slag kan. Op effectieve wijze help ik je anders te voelen en te denken zodat je je ook anders en STERKER gaat gedragen.
Kijk gerust eens rond op mijn site of neem contact op.