+31 (0)6 48 15 05 63 info@cvt-co.nl

Over CVT & Co

Steeds meer jeugdigen lopen vast omdat er (te) veel van hen gevraagd wordt. Ze vinden het moeilijk zich staande te houden op school en in onze huidige maatschappij. Ze krijgen last van faalangst, hebben weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld, vinden het moeilijk voor hun eigen mening uit te komen, nee te zeggen en eigen keuzes te maken. Daarnaast zijn er veel jeugdigen die te maken krijgen met agressief (pest) gedrag. Het is belangrijk dat je je weerbaar en assertief weet op te stellen. Dit makkelijker gezegd dan gedaan…

 

Wij helpen je daarbij!

 

CVT & Co staat voor Ciska Vriesema Training & Coaching

 

Een jong en dynamisch bedrijf onder leiding van Ciska Vriesema met praktijk in Halsteren en Roosendaal. Ciska is gedragstrainer en gespecialiseerd in omgaan met lastig en ongewenst gedrag zoals agressie, pesten, conflicten en faalangst. Zij helpt je fysiek en mentaal weerbaarder te worden zodat je weer met zelfvertrouwen verder kunt met je leven.

 

Het geheim van ons succes?

 

Veel interactie, niet teveel theorie, maar juist veel DOEN en ERVAREN zodat je er gelijk in de praktijk mee aan de slag kan.