+31 (0)6 48 15 05 63 info@cvt-co.nl

Ouder

Maak je je zorgen over je kind omdat deze last heeft van een kort lontje, (faal)angst of pesten?  Voel je je wanhopig als deze verdrietig thuiskomt omdat het niet voor zichzelf kan opkomen? Als je je kind meer weerbaarheid en daarmee meer zelfvertrouwen toewenst, is een training misschien een oplossing. Ik bied diverse trainingstrajecten aan die je kind of jezelf als ouder kunnen helpen. 

Trainingsaanbod jeugd

Wil je dat je kind leert hoe het met zijn agressie kan omgaan, hoe het kan STERK opkomt voor zichzelf in lastige (pest)situaties, hoe het minder (faal)angstig kan worden en meer zelfvertrouwen ontwikkelt? We bieden diverse trainingen vanaf 4 tot 18 jaar aan. Dit kan samen met u als ouder, in een groep of individueel. Interesse? neem contact op dan maken we een een afspraak zodat we samen met uw kind kunnen bekijken wat het beste bij hem of haar past. Klik hieronder voor een overzicht van het aanbod. 

Meer info…

Communiceren met je kind

Een fijne relatie met je kinderen, dat wil iedereen. Toch voel je je als ouder soms gefrustreerd en machteloos door het gedrag van je kinderen. Jonge kinderen willen niet altijd luisteren, laten hun spullen slingeren of er is strijd aan tafel over het eten.

Meer info…

Tips voor ouders

Natuurlijk bieden wij graag de hulp die u of uw kind nodig heeft. Maar misschien dat u zelf met deze tips ook al een heel eind kunt komen. 

Wilt u liever een persoonlijk advies of een afspraak maken? neem dan contact op.

Help, een puber in huis

Communiceren met je puber

 In de puberteit verandert er veel. Zowel voor je puber als voor jou als ouder. Want naast de spurt in lichamelijke groei, krijgen pubers ook vaak een uitgesproken mening en het daarbij behorende gedrag. Hoe reageer je daarop en houd je het leuk met elkaar? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook samen met andere ouders.

Meer info…

Kinderen uit de knel

Kinderen uit de Knel is een programma voor gezinnen die verwikkeld zijn in een vechtscheiding.

Kinderen lijden onder strijdende ouders, zeker wanneer die strijd doorgaat na de scheiding. En ouders lijden onder de machteloos makende strijd. Gebleken is dat een groepsaanpak bij deze problematiek goed werkt.

Meer info…

Vergoeding vanuit de jeugdwet

Vanuit de jeugdwet.

Per 1 januari 2015 is de ‘Jeugdwet‘ in werking getreden. In deze wet is geregeld dat de gemeente nu verantwoordelijk is voor alle vormen van jeugdhulp en ondersteuning, inclusief specialistische hulp.
Ciska Vriesema van CVT & Co is gecontracteerd zorgaanbieder……

Meer info…