+31 (0)6 48 15 05 63 info@cvt-co.nl

Agressietheater

 

Agressietheater

Wilt u met een grote groep onderwijspersoneel of leerlingen aandacht besteden aan het thema: omgaan met lastig gedrag of agressie? In dat geval is agressietheater een uitstekend instrument dat u volledig naar uw wens kunt inzetten.

Hoe werkt het?
Diverse acteurs spelen onder leiding van de trainer uiteenlopende lastige en agressieve situaties uit de praktijk van het publiek na. Dit doen zij o.a. door scènes uit de praktijk van het publiek vorm te geven en hen het verloop te laten beïnvloeden. Spelenderwijs wordt er toelichting op de situaties die op het podium afspelen gegeven waarbij de toeschouwers actief betrokken worden en ook uitgenodigd op het podium. Zodoende krijgen de toeschouwers meer inzicht op hun eigen handelen en hoe zij eenvoudig de situatie positief kunnen ombuigen. Door de variatie en interactie wordt het nooit saai.

Agressietheater is ook zeer geschikt om aansluitend in kleinere groepen workshops te volgen of als afsluiting van de dag.

Nadere informatie
Duur: vanaf 45 minuten tot maximaal 1,5 uur
Aantal deelnemers: vanaf 25 tot circa 100 medewerkers tegelijk, mits de zaal over een podium beschikt en iedereen daar goed zicht op heeft.
Kosten: € 1.195, 00 excl. reiskosten en incl. twee acteurs

 

CVT & Co is geregistreerd bij het kwaliteitsregister CRKBO. Hierdoor kunnen wij binnen het onderwijs dit theater BTW-vrij aanbieden.
Andere thema’s voor theatertraining 
Deze vorm van training in theatervorm bieden we ook aan op de volgende thema’s:
  • Pesten, signaleren en handelen 
  • Omgaan met elkaar 
  • Sociaal wenselijk gedrag 
  • Omgaan met lastig gedrag 
De doelgroep voor wie wij het theater verzorgen kiest u zelf. Dit kan variëren van leerkracht, leerling, ouders of collega’s.