+31 (0)6 48 15 05 63 info@cvt-co.nl

Bedrijven & Organisaties

Omgaan met agressie

Korte lontjes?

Overal waar mensen samenkomen is er kans op lastig en agressief gedrag. Dit gedrag kun je op positieve manier ombuigen of effectief begrenzen zodat je met meer plezier door het leven gaat.

Meer info…

Overvaltraining

Help…een overval!

Zorg dat het risico zo klein mogelijk blijft. In deze training leer je zeer praktische en directe toepasbare maatregelen te nemen die het risico verlagen en wat te doen tijdens een overval.

Meer info…

Mobbing

Pesten op de werkvloer!

Mobbing staat voor pesten op de werkvloer. 16% van de werknemers is regelmatig slachtoffer van pesterijen op de werkvloer. Dit kost het bedrijfsleven bijna 2 miljard per jaar. Hoe staat het binnen jouw organisatie met de sociale veiligheid?

Meer info…

Effectief communiceren

Oeps…misverstand?

Voordat je het weet, heeft iemand je totaal verkeerd begrepen met alle gevolgen van dien. Jammer en onnodig. In deze training leer je je bewust te zijn van je communicatiestijl waardoor je effectiever communiceert en veel misverstanden kunt voorkomen.

Conflicthantering

Waar gaat dit over?

Mensen waarbij je al snel intuïtief aanvoelt dat de communicatie niet makkelijk gaat verlopen. Niet goed weten wat te doen bij klachten of een gesprek voeren waarbij de inhoud van de boodschap niet leuk is en het belangrijk is dat de relatie goed blijft?

Meer info…

Code 95

Heb jij je punten al?

CVT & Co verzorgt de volgende Code95 trainingen:

Meer info…

Omgaan met lastige types

Zo los je dat op!

Wie kent ze niet: lastige klanten, collega’s, leidinggevenden of werknemers? De klagers, betweters en arrogante mensen. Deze types geven ergernis en werken hartslag verhogend. Wil je ontspannen omgaan met lastige types? schrijf je dan in voor de training of workshop

Meer info…

Agenda

Data trainingen

CVT & Co verzorgt de volgende trainingen:
  • Effectief communiceren
  • Conflict hantering
  • Assertiviteit
  • Omgaan met lastige types
  • Omgaan met agressie (ISO gecertificeerd)
  • Leefstijl

Meer info…